Házirend

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a szolgáltatások igénybevétele a házirend automatikus elfogadását jelenti.

1. A fitness terem és a csoportos órák igénybe vételéhez névre szóló plasztik belépő kártyát kell váltanod, melynek egyszeri kauciós díja 1.000 Ft. Ez bérlet és napijegy vásárlása esetén, valamint a céges és egyéb aláírással történő belépésekhez egyaránt KÖTELEZŐ! A kártya teszi lehetővé a csoportos edzések és előjegyzések on-line kezelését, és a klubba való belépést. Erre a kártyára kapod az öltözőszekrény kulcsát és ezen tárolunk minden fogyasztásodat. Amennyiben úgy döntesz, hogy nem veszed többé igénybe szolgáltatásainkat, és a kártyádat leadod, a kauciós díjat visszakapod! Amennyiben a kártyád elveszik vagy megrongálódik, az új kártya kiállítása szintén kaucióköteles!
2. Az első belépés magában foglalja a fényképes nyilvántartásba vételt is.
3. A fitness- és aerobik terembe belépni csak az érvényesen megváltott bérlettel, vagy napijeggyel lehet.
4. A sportszolgáltatások díjait a belépéskor előre kell megfizetni.
5. A sportszolgáltatást igénybevevő vendégek részére a ruhaváltáshoz öltözőszekrényt biztosítunk a nemenként külön kialakított öltözőtérben.
6. Az öltözőszekrény kulcsát köteles vagy távozáskor a recepción leadni.
7. Az öltözőszekrény kulcsának elvesztése esetén 1.000 Ft térítési díjat számolunk fel!
8. Edzés során törölköző használata ajánlott a higiénia és a gépek megóvása érdekében!
9. A fitneszteremben tiszta váltócipő használata kötelező! A balesetek elkerülése végett papucs nem engedélyezett!
10. A gépeket, eszközöket, szolgáltatásokat mindenki saját felelősségére és kockázatára használhatja! Egészségügyi probléma esetén kérd az edzők vagy az orvosod tanácsát!
11. A teremben található gépeket, eszközöket mindig rendeltetésszerűen, alkatodnak és erőnlétednek megfelelő módon használd!
12. Az eszközök, gépek nem rendeltetésszerű használatából, figyelmetlenségből bekövetkező balesetekért felelősséget nem vállalunk!
13. A gépekben, berendezésekben és a teremben okozott károkért minden esetben annak okozója felel.
14. Tiszteld meg edzőtársaidat azzal, hogy a használt eszközöket (rudakat, tárcsákat, súlyzókat) mindig a helyére teszed!
15. A fitness terem egész területén kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, és a kulturált viselkedés.
16. Az edzőtérbe nem szabad ételt bevinni. A banánt, a turmixot, és a különféle szeleteket kérjük, hogy a pultnál fogyaszd el!
17. A kardiogépek fertőtlenítése használat után kötelező!
18. Az épület és az udvar kamerával megfigyelt terület a biztonság és a nyugalom érdekében.
19. A csoportos órák eszközeit csak az aerobik teremben szabad használni.
20. Csoportos órákra időpont foglalása kötelező!
21. Amennyiben nem érsz ide a lefoglalt csoportos edzésre, köteles vagy azt előtte minimum 1órával jelezni. A le nem mondott időpontok a bérletből levonásra kerülnek. Az egy alkalomra szóló, le nem mondott edzést a következő alkalommal meg kell térítened!
22. Az öltözőben hagyott ruhákért, tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
23. A vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a termet időben elhagyni.
24. Megkérjük vendégeinket, hogy lázasan, járványos időszakban a betegség jellemző tüneteivel ne látogassák a termet önmaguk és a többi vendég egészségmegőrzése érdekében!
25. A fitness terem 14 éves kor alatt nem látogatható!
26. Tilos minden olyan tevékenység, amely a terem szolgáltatási körén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért. Továbbá tilos az üzemeltető engedélye nélkül végzett kereskedelmi tevékenyég, reklám és propaganda!
27. A dohányzás az épület egész területén tilos!