Iridium Fitness

Ismerd meg az edzés új dimenzióját

Az Iridium Fitnessben a világ vezető fitnessgép-gyártó cégének, a Life Fitnessnek a legújabb fejlesztésű gépei kaptak helyet klimatizált termünkben. A megszokott lapsúlyos gépek mellé igazi kuriózumként súlytárcsás gépek is bekerültek.Az egyes izomcsoportok megdolgoztatására számos variációs lehetőséget találsz. Kézisúlyzó-készletünk 1-től 50 kg-ig profi igényeket is kielégít. Emellett a több mint ezer kilogram súlytárcsa is csak arra vár, hogy kihozd magadból a maximumot.Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az edzésedet, a terhelés fokozására súlymellények is rendelkezésedre állnak.Kardió parkunkban 4 db futópad, 3 db taposógép, 2 db ellipszis tréner, 1db ülő- és 1db háttámlás kerékpár, valamint igazi ritkaságként egy hegymászógép is helyet kapott.

A klimatizált aerobik termek

A klimatizált aerobik termeinkben (nagyterem, kisterem, cross terem) csoportos órák széles választékával várjuk a mozogni vágyókat (részletes óraleírást és az edzések időpontjait az Csoportos foglalkozások menüpont alatt találod). Az aerobik terem kínálatát g-flexek, kettlebellek, medicinlabdák, bolgárzsákok, súlymellények,bordásfalak és boksz-zsákok színesítik.

Szolgáltatásaink körét emellett infraszauna, infraszolárium és masszázs teszi teljessé.

Táplálék kiegészítők

Fitness termünkben táplálék kiegészítők széles választékával várunk. A termékek között megtalálhatóak vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék és tömegnövelők, aminosavak, kreatinok, különféle zsírégetők, energiafokozók, ízületvédők, valamint a finom, de egészséges fehérje- és zabszeletek. Edzés után helyezd kényelembe magad a pultnál, vagy a kanapén és fogyaszd el a helyben készített, változatos ízekben kapható fehérje shakedet.