Infratréner az Iridium Fitnessben

Válts méretet könnyedén. Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy hosszabb távú futótréningnek felel meg.

infra2

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

infra5Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer rendszeres használatával gyors fogyasztó ésméregtelenítő hatás érhető el. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal. Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ellenállást változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben van, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron. Alkalmazási területek: fogyás, zsírégetés, cellulit kezelés, bőrszépítés, bőrfiatalítás, immunerősítés, méregtelenítés, vitalitás javítás.

infra6