Kezdőlap   Aktuális   Infratréner az Iridium Fitnessben

Infratréner az Iridium Fitnessben

Válts méretet könnyedén. Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy hosszabb távú futótréningnek felel meg.

infra2

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

infra5Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer rendszeres használatával gyors fogyasztó ésméregtelenítő hatás érhető el. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal. Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ellenállást változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben van, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron. Alkalmazási területek: fogyás, zsírégetés, cellulit kezelés, bőrszépítés, bőrfiatalítás, immunerősítés, méregtelenítés, vitalitás javítás.

infra6