Fitness terem

Lapsúlyos gépekből a Life Fitness termék palettájának csúcsán elhelyezkedő Insignia modellek kerültek kiválasztásra.

Az Insignia sorozat az első osztályú kinézetet, és a tökéletes biomechanikai megoldásokat felhasználóbarát tulajdonságokkal ötvözi annak érdekében, hogy fokozza a felhasználó kényelemérzetét, miközben az extrém intenzív edzés élményét nyújtja. A nagyobb izmcsoportokat megmozgató gépeken 150 kg lapsúly található, így bátran próbálgathatod a határaidat.

A lapsúlyos gépeken található QR kód egy telefonos alkalmazáson keresztül megjelenít egy videót, amely bemutatja az adott gép helyes használatát.

A kínálatot multi-jungle 4-es torony és dupla, állítható csigás torony teszi teljessé. Ezen a gépen az 1:4 ellenállás alacsonyabb kezdő terhelést tesz lehetővé, mely a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is kedvez. Lehetővé válik rajt nagy sebességű mozdulatok végrehajtása is, mely sportspecifikus edzésekhez ideális megoldás. A kétgörgős mechanizmus az állítható csigán könnyű beállítást tesz lehetővé egymástól függetlenül, 20 különféle pozícióban mindkét oldalon, ezzel biztosítva a gyakorlatok széles választékát.

Súlytárcsás gépekből a rendkívül masszív és robosztus Signature sorozat a tökéletes megoldás.
A természetes mozgást követő eszközök a szabadság érzetét ötvözik a kiváló kontrollt és ízületi stabilitást nyújtó széttartó és összetartó mozgáspályákkal, és a függetlenül is mozgatható oldalakkal. A könnyített kezdő ellenállás a kevésbé edzett vendégek számára is megadja a lehetőséget a fokozatos fejlődésre. A gépek mozgáspályáinak kialakítása az izomcsoportok működésén belül a gyengébb és erősebb tartományok optimális terhelése szerint történt, így biztosítva számodra, hogy edzés során kihozd magadból a maximumot.

A gépek helyes használatát az azokon jól látható helyen elhelyezett érthető, magyarázó rajzok segítik.

A gépek mellett fekvenyomó pad, állítható padok, guggoló keret, smith keret és scott pad teszi teljessé a kínálatot. Kézisúlyzó készletünk 1-től 50 kg-ig profi igényeket is kielégít. Emellett a több, mint ezer kilogram súlytárcsa is csak arra vár, hogy kihozd magadból a maximumot. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az edzésedet, a terhelés fokozására súlymellények is rendelkezésedre állnak.