Infratréner – Válts méretet könnyedén!

  •  50 perc kerékpározás – jótékony infrasugárzás – vitalitást javító mágnes-terápiás program a maximális hatékonyság érdekében
  • Vitalizálás, teljesítményfokozás
  • A mágnesterápia jótékony hatású derékfájás, gerincsérv, porckorongsérv esetén
  • Fogyás, méregtelenítés, cellulit kezelés
  • Bőrszépítés, bőrfiatalítás
  • 600-800 elégetett kilokalória alkalmanként
  • Ingyenes állapotfelmérés, táplálkozási tanácsadás

Bérletakció! Részleteket lásd az árlistánál

HATÁSMECHANIZMUS: Az InfraTrainer rendszeres használatával gyors fogyasztó és méregtelenítő hatás érhető el. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, és a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A tréning során a súlyveszteség 80%-a víz, a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek, és bizonyos mérgező anyagok, pl. vegyszer maradványok. A pozitív hatások nagymértékben felerősődnek a kezelést kiegészítő, vitalitást javító mágnesterápiás program hatására.

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS: A kerékpáron lévő ellenállást változtani lehet a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben van, miközben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ A HASZNÁLATÁRÓL:
Tilos az infratréner használata terhesség, szoptatás, friss műtét, daganatos betegség, láz, gyulladás, kidudorodó visszeresség, súlyos magas vérnyomás, vagy szívprobléma esetén. Ajánlott ruházat: bikini vagy passzos kisnadrág, sportmelltartó, férfiaknál fürdőnadrág, rövidnadrág, boxer, sportcipő. Edzés előtt 1,5-2 órával fontos, hogy egyél, a gépet tilos éhgyomorra használni! Az edzés napján a szokásosnál több folyadék (lehetőleg víz) fogyasztás szükséges, edzés közben 2 liternek el kell fogynia, ezzel felgyorsítható az edzés hatékonysága és elkerülhető a dehidratáltság. Edzésnapon nem ajánlott kávé és energiaital fogyasztása. Edzés után 5-6 órán át tilos a szoláriumozás. Fontos, hogy a bejelentett időpontra pontosan érkezzél! (kezdési időpontra átöltözve a gépnél kell lenni!) Késés esetén a te edzésidőd lesz rövidebb, hogy a csúszást elkerüljük!