Blog

Infratréner az Iridium Fitnessben

Válts méretet könnyedén. Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, … Read More

Sága kedvezmény

A Sága Foods Zrt. sárvári üzemének dolgozói 2015 július elejétől ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat (fitness terem és aerobik). Szeretettel várunk mindenkit!

Flex kedvezmény

Kedves Vendégeink! Május 18-tól, hétfőtől, a Flex sárvári üzemének dolgozói heti egy alkalommal ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Minden további alkalom 700 Ft-ba kerül. A csoportos órák igénybevételéhez 300 Ft-os kiegészítő díjat kell fizetni. Szeretettel várunk mindenkit!

Nyitva tartás változás!

Kedves Vendégeink! Ezúton értesítünk mindenkit, hogy vasárnapi nyitva tartásunk május 17-étől (többek kérésére) megváltozik! Az új nyitva tartás szerint vasárnaponként nem 8-16-ig, hanem 10-18 óráig leszünk nyitva! A többi nap a megszokott rend szerint várunk benneteket!

Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület

Kedves Vendégeink! Április 27-től, hétfőtől a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület tagjai (egyesületi kártyájuk felmutatásával) ingyenesen vehetik igénybe az Iridium Fitness szolgáltatásait (A fitness termet és a csoportos órákat egyaránt!).

Mobilbarát lett az órarendünk

Kedves Vendégeink! Többen jeleztétek felénk, hogy honlapunk mobil verzióján szétesik az órarend. Javítottunk, most már mobil barát az egész weblapunk. Ha egyéb hibát találtok, kérjük, jelezzétek, hogy mihamarabb orvosolni tudjuk. Köszönjük.

Megnyitottunk!

2015. április 4-én megnyitott az Iridium Fitness. Ismerd meg az edzés új dimenzióját. Április 4-10-ig a fitness terem, április 7-10-ig pedig a csoportos foglalkozások is ingyenesen látogathatók! Csupán a regisztrációs kártya kauciós díját kell kifizetni az első alkalommal (1000,-Ft).